Bitcoin

De analist zegt dat hij onstuimig is op vier Altcoins na de verkoop van de grote Bitcoin en de Crypto-markt.

Analist Josh Rager zegt dat hij de dip op vier altcoins koopt in de nasleep van de wijdverbreide crypto-marktverkoop.

Nadat Bitcoin daalde van $12.042 naar $10.325 in iets meer dan 24 uur, is cryptoanalist Josh Rager bullish op Chainlink (LINK).

Hij zegt dat de munt historisch gezien een van de snelste is om te herstellen na een grote marktcorrectie. Bovendien, Rager telt zijn 83.000 volgers op Twitter dat hij ook de DeFi lieveling Yearn.Finance (YFI), het cross-blockchain platform Polkadot (DOT), en de gedecentraliseerde uitwisseling token Serum (SRM) koopt.

Collega-analist Cred tells zijn 167.000 Twitter volgers dat BTC onder een belangrijk niveau van ondersteuning is gezakt en riskeert een nog grotere stap naar de keerzijde.

„In tijden als deze is het het moeilijkst om je aan een hoog tijdsperspectief te houden. Gewoon mijn standpunten delen van de maandelijkse.

BTC: Positief zolang de steun op $10.700/mid-$10.000 houdt. ETH: Positief zolang de steun op $390s houdt. Wieken en korte termijn PA hieronder zijn aanvaardbaar.“

 

Ondertussen zegt de veteraan strateeg Tone Vays zegt dat hij verwacht dat BTC met ongeveer 30% zal corrigeren, zoals het in het verleden al vele malen heeft gedaan. Hij is een koper in het bereik van $9.500.

„Naar 12.000 dollar gaan en dan terugvallen naar 9.000 dollar is bijna een correctie van 30%… Ik verwacht geen 7.000 dollar, maar wel 9.000 dollar.

Ik ben van plan om mijn limietorders rond de $9.500 in te stellen. Ik zou graag willen dat ik me erin kon verdiepen.

Für dich vielleicht ebenfalls interessant...