Bitcoin

Ethereum esittelee Berliinin päivityksen neljällä EIP: llä

Mainnetin laukaisun, jonka odotetaan tapahtuvan huhtikuussa 14, on neljä Ethereumin parantamisprotokollaa.

Kuukausien suunnittelun jälkeen Ethereum-yhteisö on laatinut aikataulun tulevalle Berliinin päivitykselle, mikä on tärkeä virstanpylväs sen kehityssuunnitelmassa.

Berliinin on määrä alkaa näkyä Ethereumin mainnetissä korttelissa 12 244 000 eli 14. huhtikuuta Tim Beikossa

Ethereumin solmuoperaattoreita kehotetaan päivittämään Berliinin kanssa yhteensopivaan versioon mahdollisimman pian kolmelle testiverkolle ja ennen 7. huhtikuuta mainnetille. Beiko selitti:

„Ethereum-solmuoperaattoreiden tulisi päivittää solmut ennen haaroituslohkoa verkoissa, joihin he haluavat osallistua. Lohkojen ajan vaihtelun vuoksi on suositeltavaa päivittää useita päiviä ennen odotettua päivämäärää.“

Pörssien, lompakon palveluntarjoajien ja Ether ( ETH ) -merkkien haltijoiden ei tarvitse tehdä mitään päivityksen mukauttamiseksi.

Berliinin kautta toteutetaan yhteensä neljä Ethereumin parantamisprotokollaa. Ne sisältävät:

EIP-2565, joka alentaa ModExp-esikääntämisen kustannuksia
EIP-2929, mikä nostaa tiettyjä kaasukustannuksia
EIP-2718, joka esittelee uuden tapahtumatyypin
EIP-2930, joka sisältää tapahtumatyypin valinnaisilla pääsyluetteloilla.

Berliini seuraa Istanbulin ja Muir-jäätikön päivityksiä, jotka tehtiin joulukuussa 2019 ja tammikuussa 2020. Nykyinen päivitys nimettiin Devcon 0: n mukaan, joka tapahtui Berliinissä. Ethereumin seuraava suunniteltu päivitys on nimeltään Lontoo, jossa Devcon 1 tapahtui.

Ethereum ajaa edelleen Ethereum 2.0: n käyttöönoton vauhtia joulukuussa 2020 . Eth2 käynnistymässä monivuotisen päivitys blockchain verkon sen yrittäessä siirtymistä nykyistä proof-of-työtä konsensus on proof-of-osuuden malli .

ETH: n hinta nousi 6,5% maanantaina 1767 dollariin. Nykyisillä arvoilla Ethereumin kokonaismarkkina-arvo on 201 miljardia dollaria.

Für dich vielleicht ebenfalls interessant...