Bitcoin

Etter å ha kjøpt $ 250 millioner Bitcoin verdt forrige måned, ønsker MicroStrategy å øke sine Crypto-beholdninger

De siste ukene har vært tøffende for noen investorer, med bitcoin-prisen stupte fra $ 12,5K høyder til under- $ 10K og deretter rebound over $ 10.000. Men til tross for mangelen på en klar opptrend, er institusjonelle investorer fortsatt interessert i å kjøpe eiendelen.

Business Intelligence programvarefirma MicroStrategy tok overskriftene i forrige måned etter å ha kjøpt 21 454 BTC til en verdi av $ 250 millioner . På det tidspunktet argumenterte det milliarder dollar-baserte Virginia-firmaet at bitcoin ville være en god sikring mot inflasjon, samt å skape en mulighet for selskapet å tjene høyere avkastning enn med andre investeringer.

MicroStrategy-sjef, Michael Saylor, hadde uttalt i august:

„Denne investeringen gjenspeiler vår tro på at Bitcoin, som verdens mest adopterte kryptokurrency, er en pålitelig butikk med verdi og en attraktiv investeringsressurs med mer langsiktig verdsettelsespotensial enn å ha kontanter.“

De fleste kommentatorer mener bitcoin har blitt stadig mer attraktivt for investorer på grunn av sentralbankenes likviditetsinjeksjoner de siste månedene, ettersom land prøver å hindre den økonomiske krisen som COVID-19 utløste. I motsetning til fiat-valutaer som kan skrives ut uendelig, har BTC et tilbud på 21 millioner tak, noe som gjør det til en eksepsjonell sikring mot den uunngåelige inflasjonen.

I en innlevering til United States Securities and Exchange Commission (SEC) 14. september har MicroStrategy antydet at de kan kjøpe mer bitcoin i nær fremtid

Dette kommer etter at firmaets styre offisielt anerkjente den kryssede kryptovalutaen som sin primære egenkapital i et møte den 11. september.

“ Bitcoin fungerer løpende som den primære reservekapitalen, underlagt markedsforhold og forventede behov for virksomheten for kontante eiendeler, inkludert fremtidig potensiell tilbakekjøpsaktivitet. Som et resultat av denne nye policyen kan selskapets beholdning av bitcoin øke utover investeringene på 250 millioner dollar som selskapet offentliggjorde 11. august 2020. ”

Nå garanterer ikke denne arkivering at MicroStrategy vil gjøre ytterligere bitcoin-kjøp. Etter å ha sprutet $ 250 millioner i eiendelen bare i forrige måned, er det ganske tydelig at selskapet ikke har noen andre tanker om det trekket til tross for den siste nedgangen i bitcoinmarkedet.

Für dich vielleicht ebenfalls interessant...