Kosten

Gemini Main-net Nieuwe upgrade, de koning van de ketting komt eraan – Gemini2.0

2020 is het “eerste jaar van openbare ketencompetitie”. Als een technologie die vele industrieën kan „innoveren“, heeft de opkomst veroorzaakt door blockchain met succes een groot aantal krachtige ondernemingen en teams aangetrokken om zich bij het blockchain-kamp aan te sluiten, en blockchain-projecten zijn in verschillende landen ontstaan.

Met het verstrijken van de tijd ontwikkelt de blockchain-industrie zich snel en de openbare keten is de onderliggende infrastructuur van de hele Bitcoin Circuit ndustrie. Sommige insiders uit de industrie zeiden dat de openbare ketting als de fundering van een gebouw is, als er geen openbare ketting aan de onderkant is, is de blockchain-toepassing als een kasteel in de lucht.

In deze markt met honderden ketens zullen slechts enkele publieke ketens winnen. Dit betekent dat ze een fluitje van een cent hebben in de blockchain-markt en een relatieve zeggenschap hebben op dit gebied.

Gemini, als leider van het nieuwe financiële tijdperk, was voorbestemd om vanaf het allereerste begin buitengewoon te zijn.

Hoe goed is Gemini1.0?

Gemini is een hoeksteenbesturingssysteem van een trustmaatschappij, dat spontaan werd opgericht door de volgers van Hal Finney. Het duurde 6 jaar om te ontwikkelen. Gemini is geen openbare keten in de traditionele zin, maar een multidimensionale technologie-aggregatie van de vierde generatie blockchain-technologiegroep met blockchain als de onderste laag en een combinatie van 5g, AI, bigdata, VR en andere technologieën. Bovendien vertegenwoordigt Gemini ook een ecologisch architectuur- en financieel technologisch concept, vertegenwoordigt het de anonieme die een trustmaatschappij opbouwt en vertegenwoordigt het een ideale vorm van trustmaatschappij.

De geweldige prestaties van Gemini 1.0 worden door de wereld geprezen. De gloednieuwe technologische architectuur, het dubbele muntwaardesysteem en de uitstekende ecologische architectuur zijn allemaal fundamentele elementen voor Gemini om aan de top van de industrie te staan.

En als interne Gemini-munt, CGC en LGC, is de waarde van de twee munten relatief onafhankelijk en hebben ze hun eigen prijssysteem. Volgens het conversietoren-algoritme van Gemini zullen de prijzen van de twee valuta’s geleidelijk stijgen met de voortdurende autonomie van de gemeenschap, wat de tweerichtingsvoordelen van de Gemini-gemeenschap zal bevorderen.

Ten eerste zal de prijsstijging van munten ervoor zorgen dat de gemeenschapsleden die deelnemen aan de ontwikkeling van Gemini meer hoge winsten behalen. Tegelijkertijd zal het, vanwege de stijgende prijs, meer gemeenschappen stimuleren om deel te nemen aan de ontwikkeling en constructie van Gemini, om de realisatie van gemeenschapsautonomie te versnellen.

Ten tweede, met de stijging van de muntenprijs en de versnelling van het wisselvolume, willen de meeste mensen hogere winsten

Hoe hoger de vraag van het gemeenschappelijke knooppunt naar het bovenste knooppunt, wat de gemeenschapsoperatiesituatie van Gemini zal versnellen, en steeds meer mensen willen aanvallen op hogere niveaus lanceren om Gemini sneller en beter te laten ontwikkelen.

Projecten met een hoge waarde en een hoog potentieel zullen natuurlijk de aandacht van de gemeenschap trekken. Tot nu toe zijn de prijzen van Gemini’s dubbele munten CGC en LGC meer dan verdubbeld ten opzichte van de oorspronkelijke prijs. Verschillende grote media meldden dat steeds meer gemeenschappen zich hebben aangesloten bij de werking en ontwikkeling van Gemini, wat bijdraagt ​​aan de ontwikkeling en lay-out van Gemini en de realisatie van gemeenschapsautonomie versnelt. Tweelingen, de geliefde van het nieuwe tijdperk, heeft een mooie toekomst.

Om het ecosysteem beter uit te breiden en alles in de wereld met een betere architectuur te bevatten, staan ​​we op het punt een grote upgrade in te voeren voordat we Gemini 2.0 invoeren – de main-net-upgrade.

Für dich vielleicht ebenfalls interessant...