Bitcoin

Markedsindpakning: Derivater, Altcoins tager markedslampe, da Bitcoin daler til $ 9.100

Forhandlere vil have en prisuddeling på bitcoin, men de er ikke sikre, hvornår det vil ske.

Forhandlere er optimistiske over, at bitcoin’s svage marked, med lave mængder og lav volatilitet, hurtigt kan ændre sig. Prisbevægelse uden for det lave $ 9.000 territorium er nøglen, sagde Rupert Douglas, chef for forretningsudvikling og institutionelt salg hos London-mægleren Koine.

”Denne kæmpe mellem tyre og bjørne fra $ 9.000 til $ 9.500 er en langsom slibning i øjeblikket. Et tæt sted uden for disse grænser vil sandsynligvis se et skarpt skridt begge veje. ”

Det vil tage mere spændende nyheder end et Twitter-hack, der forsøger at svindle brugere af sociale medier ud af bitcoin for at bringe verdens ældste cryptocurrency ud af stagnation, sagde Jean-Baptiste Pavageau, en partner i det Paris-baserede kvantitative handelsfirma ExoAlpha.

„Det faktum, at bitcoin ikke bevægede sig på grund af Twitter-fidus viser betydningen af ​​$ 9.100- $ 9.200-rækkevidde for enten at konsolidere tendensen og bevæge sig højere eller ugyldige niveauet og falde hen imod $ 8.200,“ sagde Pavageau.

I en søvnig bitcoin-sektor pegede flere analytikere på kryptoderivatermarkedet som et tegn på, at industrien stadig vokser. ”Generelt er markederne kommet langt, og jeg er især begejstret for nogle af de nye afledte platforme, der er kommet frem.” Mick Sherman, grundlægger af New York-baserede handelsfirma Altcoin Advisors.

Derudover er USD-denomineret åben rente på Seycheller-baserede derivatbørs BitMEX omkring $ 700 millioner, hvilket ikke er set siden spændingen omkring 12. majs bitcoin-halvering, en planlagt reduktion i cryptocurrency’s nye forsyningsudgang, der sker omtrent hvert fjerde år.

”Vi ser stadig en masse interesse og opbygge momentum for derivater og forventer, at dette fortsætter i nogen tid, især da traditionelle ledere synes mindre interesserede i at have det underliggende, men stadig ønsker eksponering for prisbevægelse,” sagde Douglas Bilyk, forretningsudviklingsdirektør hos kryptomægling Kobber.

Derivater kan muligvis være en faktor, men andre kryptokurser end bitcoin kunne også veje på markedet, tilføjede Bilyk. ”Vi forventer et stort bitcoin-skridt, men retningen er uklar. En ‚kanarie i kulminen‘ kan være de bullish bevægelser i nogle af blockchain-udviklingsmærkerne de sidste par uger. «

Ethereum-transaktioner højest siden 2018

Den næststørste cryptocurrency efter markedskapitalisering, ether (ETH), var oppe fredag ​​og handlede omkring 233 $ og klatrede 0,33% på 24 timer fra 20:00 UTC (16:00 EDT).

Denne uge oplevede Ethereum-netværket de fleste transaktioner i over to og et halvt år. Mandag nåede de samlede transaktioner 1.151.834, første gang det har været så højt siden 18. januar 2018, ifølge data fra aggregator Etherscan.

Med decentraliserede udvekslinger nu omkring $ 60 millioner i volumen pr. Dag giver symboler på Ethereum-netværket, ofte benævnt altcoins, de handlende nye ideer til fortjeneste inden for cryptocurrency-økosystemet. „Jeg ser ikke bitcoin som en klar handelsmulighed lige nu, men der er nogle muligheder med altcoins, der har fungeret rigtig godt i det seneste.“ sagde Alessandro Andreotti, en Italien-baseret bitcoin-handelshandler.

Für dich vielleicht ebenfalls interessant...