Bitcoin

Vil myndighetene ‚tillate‘ Bitcoin å gå til Wall St.?

Den siste skurk på denne fronten er ingen ringere enn USAs finansminister Steve Mnuchin. Det flyter rykter om at han vurderer å forby ‚lommebøker med selvtillit‘, og som faktisk konfiskerer de private nøklene til alles kryptoer.

I en Twitter-tråd, administrerende direktør [av Coinbase Brian Armstrong] sa at hans firma “hørt rykter” om USAs finansminister Steven Mnuchin planer om å innføre nye regler for “selv forvaring lommebøker” ved slutten av presidentperioden.

Den åpne naturen til kryptokurver tillater alle å lage en privat lommebok ved å laste ned tredjepartsprogramvare på datamaskiner / smarttelefoner eller gjennom maskinvareenheter som lagrer digitale eiendeler. Disse typer selvforsynte løsninger kommer billigere enn tradisjonelle finansielle tjenester – og de sikrer personvern .

Disse ryktene er tilsynelatende gyldige siden Mnuchin mottok et brev fra fire kongressmedlemmer som ba ham om ikke å gjøre en så monumentalt dum ting

Davidson et.al. gjør det veldig fremtredende poenget at et trekk som dette ville være ødeleggende for den spirende kryptovalutaen, desentralisert finansverden.

Det er et utrolig velskrevet brev som viser et nivå av forståelse om krypto som man rett og slett ikke ville forvente av en kongressmedlem. Men hei, jeg tar den behagelige overraskelsen.

På samme måte snakker Davidson med en av de ultimate oligarkene som innehar et av de mektigste kontorene i verden. I likhet med resten av verdens guvernører ser Mnuchin trusselen mot sentralbankutstedte valutaer og liker ikke konkurransen.

Så mange som har hevdet at Bitcoin til slutt ville „bare bli gjort ulovlig“ har gjort det i beste fall sophomoriske begrunnelser, og ignorerer det praktiske ved hvordan internett fungerer osv.

Jeg har allerede adressert disse argumentene tidligere, jf. Bitcoin vs. mannen utgitt i august

Med Stock to Flow stigende, noe som betyr at inflasjonen faller mens den totale hamrede stakken stiger, kan marginal etterspørsel lett presse prisene til nivåer som gjør at selv den mest ivrige bitcoin-oksen rødmer.

Regjeringer er, som jeg sa tidligere, i en Catch-22. Hvis de forbyder bitcoin-etterspørsel, går de under jorden, bare kjøper og holder de den. De skaffer seg det, men de kan, og nye teknologier kommer inn (desentraliserte børser) kommer inn for å erstatte dagens (Coinbase).

Hvis de ikke forbyder det, lar de etterspørselen etter det som en butikk med verdi og økonomisk eiendel blomstre. Den finnes i et grått område hvor du kan bruke det, men du vil virkelig ikke. Det gjør at en annen avlastningsventil for kapital kan gå ut av det døende gjeldsbaserte systemet og vente på at stormen skal passere.

Uansett vinner bitcoin og kryptokurver.

Für dich vielleicht ebenfalls interessant...